Ažurirane aplikacije Triglav Štete i Triglav Vreme - Triglav Osiguranje a.d.o.

Prijavite se. Besplatno!

Prijavite se za naše savete za bezbrižan svakodnevni život.

Ažurirane aplikacije Triglav Štete i Triglav Vreme

6. 2. 2017

Nadogradnja besplatnih mobilnih aplikacija uz pomoć mišljenja i predloga korisnika

 

Ako bi u budućnosti imali nesreću u Vašem domu ili na putu ili ako biste želeli najnoviju vremensku prognozu, onda biste želeli da kod sebe imate svoj pametni telefon. Zavarovalnica Triglav je nadogradila mobilnu aplikaciju Triglav Škode (Triglav Štete) koja omogućava brzu i jednostavnu prijavu štete kao i praćenje štetnih i asistentskih slučajeva. Pored toga je poboljšana i mobilna aplikacija Triglav Vreme koja između ostalog omogućava preciznu vremensku prognozu, mogućnost podešavanja upozorenja kao i podatke za obližnja skijališta u Austriji i Italiji.

 

Jednostavna prijava štete i brz početak rešavanja štetnog zahteva su od ključnog značaja za osiguranike Zavarovalnice Triglav i svakoga ko je uključen u štetni događaj. U cilju daljeg jačanja odnosa sa klijentima pri rešavanju takvih slučajeva, u najvećoj slovenačkoj osiguravajućoj kompaniji su nadogradili mobilni servis za štete i ažurirali aplikaciju Triglav Štete za pametne telefone.

 

»Mobilni telefoni su postali deo svakodnevice i bez njih retko odlazimo od kuće. Zato smo u Zavarovalnici Triglav razmišljali kako da ih koristimo kada nam je potreban zaista hitan odziv. U tom duhu smo aplikaciju Triglav Štete još poboljšali. Do sada su klijenti upotrebljavali mobilnu aplikaciju koja ih je vodila kroz postupak prijave štete u slučaju automobilskih šteta. Uz nadograđenu aplikaciju Triglav Štete osiguranici će moći da prijave štetu iz oblasti automobilskih osiguranja ali i osiguranja domaćinstva, da naruče asistenciju ili da prate šta se događa sa njihovom prijavom štete ili asistencijom,« rekao je Matej Ferlan, izvršni direktor za štete imovinskih osiguranja u Zavarovalnici Triglav.

Prijava štete sa mesta nezgode

Osiguranici mogu, uz pomoć nadograđene aplikacije, da sa mesta događaja obezbede ključne podatke o štetnom događaju, da prilože fotografije i brzo i jednostavno prijave štetu preko pametnog telefona. Pored toga uz pomoć besplatne aplikacije za pomoć moguće je u slučaju nedostatka goriva, nesreće u zemlji ali i u inostranstvu naručiti asistenciju u zavisnosti od vrste njihove polise (automobilsko osiguranje, osiguranje stana ili kuće, osiguranje bicikla i bicikliste, putno osiguranje, zdravstveno osiguranje na putovanju u inostranstvo sa asistencijom).

Ako se klijent prijavi u aplikaciju koristeći svoj nalog na portalu i.triglav, postupak prijave štete će za njega biti jednostavniji i kraći jer nije potrebno da ručno unosi svoje podatke. Oni će se sami preneti sa polisa sa i.triglav naloga klijenta. Istovremeno osiguranik neće morati da se identifikuje prilikom naručivanja asistencije. Aplikacija se može koristiti i ako osiguranik nema nalog na portalu i.triglav.

Razvoj aplikacije za vreme po meri korisnika

Za zaštitu korisnika od neželjenih i nepotrebnih problema, Zavarovalnica Triglav je prošle godine razvila besplatnu aplikaciju za pametne telefone Triglav Vreme koja se temelji na podacima agencije ARSO i Snežnog telefona. Aplikacija je sada nadograđena dodatnim sadržajima i opcijama za podešavanja.

Blizu 90.000 korisnika sada mogu izabrati koliko često žele da im aplikacija šalje upozorenja ili obaveštenja za razne domaće ili regionalne vremenske pojave. Ažurirana aplikacija tako donosi obnovljen prikaz za upozorenja i ograničenja obaveštenja, nudi tačniju i opširniju vremensku prognozu, za 6 dana unapred sa mogućnošću padavina. Omogućava lakši pregled vremenskih karata na interaktivnoj mapi, nudi podatke za 17 većih skijališa u Austriji i Italiji, dopušta korisniku da ograniči prenos podataka i da podesi vremensku prognozu koja bi se prikazivala na radnoj površini telefona ili u centru za obaveštenja (plug-in). Nova verzija aplikacije omogućava i promene i prilagođavanje redosleda omiljenih mesta, skijališta i planina, koje korisnik nadgleda.

»Aplikaciju Triglav Vreme, koju svako može koristiti, ne samo naši osiguranici, smo poboljšali uz pomoć korisnika koji su nam slali brojne sugestije, ispravke i predloge. Mišljenja korisnika koja zajedno sa našim otkrićima neprestano preispitujemo su nam od velike pomoći i ubuduće ćemo ih uključivati u aplikaciju. Naš cilj je da neprestano optimiziramo njen rad jer smo uvereni da preventivno delovanje značajno može uticati na smanjenje mogućih šteta,« pojasnio je Goran Juroševič, rukovodilac web poslovanja u Zavarovalnici Triglav i projekta razvoja aplikacija Triglav Škode (Triglav Štete) i Triglav Vreme. Poslednja je na prošlogodišnjem takmičenju Websi 2016 osvojila prvu nagradu u kategoriji najboljeg uredništva i 2. mesto među mobilnim aplikacijama.

Mobilne aplikacije Triglav Štete i Triglav Vreme su dostupne za besplatnu upotrebu za pametne telefone sa operacionim sistemom Android (4.1 i noviji) ili iOS (9.0 i noviji) sa ugrađenim GPS-sistemom.

 

Korisni linkovi:

 

Prijava štete sa mesta nezgode i pomoć asistencijemobilna aplikacija Triglav Štete

 

Šta se događa sa mojom prijavom štete?članak na portalu Vse bo v redu (Sve će biti u redu)

 

Alarm za pravovremeno delovanjemobilna aplikacija Triglav Vreme

 

Triglav Vreme: 7 saveta za najbolje korisničko iskustvočlanak na portalu Vse bo v redu (Sve će biti u redu)

Share on Google+