Novi prostor Triglav osiguranja u Novom Sadu - Triglav Osiguranje a.d.o.

Prijavite se. Besplatno!

Prijavite se za naše savete za bezbrižan svakodnevni život.

Novi prostor Triglav osiguranja u Novom Sadu

21. 7. 2017

Posebna ponuda – specijalan popust za putno osiguranje do kraja leta

 

Beograd, 17.07.2017. – Novosađani od danas imaju na raspolaganju prostor filijale Triglav osiguranja na novoj adresi u Vojvođanskih brigada 24-26. Povodom preseljenja, svi klijenti koji u novoj filijali zaključe polisu putnog osiguranja do kraja septembra, ostvaruju popust od 20%. Novi prostor Filijale je urađen po standardima Triglav grupe i obezbeđuje najviši nivo kvaliteta pružanja usluga u osiguranju.

 

 

„Jedno od naših strateških opredeljenja je unapređenje pozicija Triglav osiguranja u lokalnim sredinama. Tu mislim i na pristupačnost,ali i na unapređenje kvaliteta usluge koju pružamo našim klijentima. Da ne govorimo samo o formi bez suštine, povodom  otvaranja novih prostorija, pripremili smo posebnu ponudu za sve građana Novog Sada koji do kraja septembra zaključe polisu putnog osiguranja u našoj novoj filijali“, izjavio je predsednik Izvršnog odbora Triglav osiguranja u Srbiji, gospodin Dragan Marković na svečanom otvaranju održanom u petak 14. jula. 2017. godine.

 

Svečanom otvaranju nove filijale, ali i regionalnog centra prisustvovali su čelnici KSS, Dejan Tomašević, generalni sekretar i Saša Danilović, predsednik Košarkaškog saveza Srbije koji je na otvaranju izjavio: „Triglav je dugogodišnji partner Saveza i nedavno smo obnovili Ugovor na još dve godine. Osim što su naši poslovni partneri i prijatelji, zastupljeni su i na drugim područijima sporta što je za veliko poštovanje jer ne pomažu samo Košarkaškom savezu nego ukupnom sportu u Srbiji što je od izuzetnog značaja za našu decu i mlade generacije.“

 

Radno vreme filijale u Novom Sadu je od 8.00 do 16.00 svakog radnog dana, a za sve informacije klijenti se mogu obratiti telefonom na 021 2100 360 ili elektronskom poštom na novisad@triglav.rs.

 

Grupa Triglav je u prva tri mesecia tekuće godine dobro poslovala i u skladu sa strateškim ciljevima. Čista dobit Grupe je iznosila 22,3 miliona evra, fakturisana konsolidovana premija osiguranja i saosiguranja iznosi 281 milion evra što je za 8 procenata bolji rezultat nego u istom peroiodu prethodne godine. Triglav osiguranje Beograd, deo najsnažnije osiguravajuće-finansijske institucije u Adria regiji je u istom periodu ostvarilo rast ukupne premije osiguranja od 38% (obračunato u evrima), zadržalo 5. poziciju na tržištu unapredivši tržišno učešće sa 4,7% na 5,8%.

Share on Google+