Novo prodajno mesto Triglav osiguranja U TC Merkator - Triglav Osiguranje a.d.o.

Prijavite se. Besplatno!

Prijavite se za naše savete za bezbrižan svakodnevni život.

Novo prodajno mesto Triglav osiguranja U TC Merkator

26. 10. 2017

Posebna ponuda – specijalan popust za ugovaranje polise putnog osiguranja na novom prodajnom mestu

 

 

Beograd, 26.10.2017. – Stanovnici Novog Beograda imaju na raspolaganju novo prodajno mesto Triglav osiguranja u Bulevaru Umetnosti 4 u TC „Mercator“. Povodom useljenja, a tokom tradicionalne akcije Grazia Shopping Night, koja će se održati 28. i 29. oktobra, svi klijenti koji na novom prodajnom mestu zaključe polisu putnog osiguranja, ostvaruju popust od 20%. Popust se odnosi samo na klijente koji direktno ugovaraju polisu, mimo agencija za posredovanje i/ili zastupanje, turističkih agencija. Novi prostor Filijale je urađen po standardima Triglav grupe i obezbeđuje najviši nivo kvaliteta pružanja usluga u osiguranju.

 

Triglav osiguranje sa ponosnom gleda na proširenje svoje poslovne mreže. Nakon otvaranja četiri filijale u poslednja četiri meseca na teritoriji Republike Srbiije, sa zadovoljstvom ističemo da  će usluge Triglav osiguranja, inovativna rešanja i proizvodi biti dostupni klijentima na još jednoj adresi na Novom Beogradu, sa radnim vremenom koje je prilagođeno savkodnevnoj potrebi današnjeg čoveka.

 

Radno vreme novog prodajnog mesta je od 9.00 do 20.00 svakog radnog dana i vikendom, a za sve informacije se možete obratiti telefonom na 011/635-04-00.

 

Da podsetimo, Grupa Triglav je u prvih šest meseci tekuće godine dobro poslovala i u skladu sa strateškim ciljevima. Dobit Grupe pre oporezivanja je iznosila 42,4 miliona evra, a bruto premija osiguranja i saosiguranja iznosi 547,8 milion evra što je za 8 procenata bolji rezultat nego u istom peroiodu prethodne godine. Triglav osiguranje Beograd, deo najsnažnije osiguravajuće-finansijske institucije u Adria regiji je u istom periodu ostvarilo rast ukupne premije osiguranja od 33% (obračunato u evrima), a zaključno sa martom 2017. zadržalo 5. poziciju sa tržišnim učešćem od 5,7%.

Share on Google+