Već 38. Triglav generacija u Planici - Triglav Osiguranje a.d.o.

Prijavite se. Besplatno!

Prijavite se za naše savete za bezbrižan svakodnevni život.

Već 38. Triglav generacija u Planici

21. 3. 2018


 

Prognozirajte let Petera Prevca mobilnom aplikacijom Triglav Rekord

 

Zavarovalnica Triglav je verna Planici već skoro pola veka. Kao dugogodišnji partner Skijaškog saveza Slovenije i Zlatni sponzor Planice 2018, nezaboravan doživljaj jednog od najvećih praznika sporta i ovog proleća omogućiće rekordnom broju dece i njihovih pratilaca iz čitave Slovenije – naše društvo za osiguranje odvešće njih više od 3.500 u dolinu ispod Ponca i tradicionalnom akcijom Deca Triglava u Planici obeležiti završnicu svetskog kupa u skijaškim skokovima.

 

Logotip Zavarovalnice Triglav u zaustavnom delu skakaonice u Planici biće i ove godine meta najboljih skijaških skakača koji će u dolini ispod Ponca već tradicionalno privesti sezonu takmičenja kraju. Najveće slovenačko društvo za osiguranje koje je Planici verno već 49 godina omogućiće da rekordan broj dece – više od 3.500 – i njihovih pratilaca i 13 velikih porodica uživo na licu mesta pogleda kvalifikacije. Četvrtak će obeležiti već 38. generacija dece kojoj Zavarovalnica Triglav već od 1981. godine omogućava da doživi ovaj legendarni sportski događaj.

 

»Svrha akcije Deca Triglava u Planici je da mladi dožive spektakl u Planici bez obzira na socijalnu sredinu iz koje dolaze. Time pokušavamo da u njima pobudimo interesovanje za sport i zdrav način života. Ujedno želimo da im omogućimo bezbrižan dan u prirodi zajedno s vršnjacima koji će im ostati u trajnom sećanju«, kazao je Tadej Čoroli, član upravnog odbora Zavarovalnice Triglav, koji ocenjuje da je društvo za osiguranje u skoro 40 godina u Planicu odvelo već više od 90 hiljada ljudi.

 

Za decu je to dan nezaboravnih doživljaja, prilika da vide takmičenje na vrhunskom svetskom nivou i da se zabavljaju uz slovenačke muzičare (ove godine nastupiće grupa BQL). Mladi će time dobiti šansu da upoznaju naše orlove i ostale lovce na daljine, kao i da dobiju njihove autograme, a ponovo će tamo biti i Kuca Pazi.

 

»Videti da si u očima najmlađih sportski junak je nešto najlepše. To je ono što nam daje dodatnu energiju i motivaciju za dobar nastup. Niko ne želi da razočara to razigrano mnoštvo mladih koji svaki put veoma bučno i iskreno navijaju za nas«, obradovao se završetku sezone Peter Prevc i dodao: »Za skijaške skakače je četvrtak, dan kada Zavarovalnica Triglav vodi decu u Planicu, najemotivniji dan finala. Mnogi od njih ne bi mogli da dožive Planicu, zato od sveg srca podržavam akciju Deca Triglava u Planici.«
 

 

Dužinu letova Petera Prevca i kolega takmičara moći ćete i ove godine da prognozirate mobilnom aplikacijom Triglav Rekord . Ljubitelji sporta time će moći da na bezbedan i zabavan način postanu deo napetog takmičenja – uživo na terenu ili jednostavno iz udobne domaće fotelje. Aplikacija je na raspolaganju za mobilne uređaje s operativnim sistemom Android i iOS.
 

 

Zavod Sve će biti u redu, koji je Zavarovalnica Triglav osnovala radi sprovođenja društveno odgovornih aktivnosti, dovešće ove godine već treći put zaredom u Planicu i sveslovenačku akciju 40 dana bez alkohola. Posetioce će u okviru akcije pozvati da umereno konzumiraju alkohol, odnosno da ga se odreknu i ponuditi im dobrovoljno korišćenje alkotestova.

Share on Google+